Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkárság

Lerakták a Cziffra Központ alapkövét Budapesten

Publikálva: 2018. március 1.

Ünnepélyes keretek között csütörtökön a Józsefvárosban letette a leendő Cziffra Központ alapkövét Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Balázs János zongoraművész, az intézmény művészeti vezetője.

Tovább a teljes cikkre

Kísérleti program a leghátrányosabb térségek felzárkózása érdekében

Publikálva: 2018. március 6.

Öt járás 104 települését és mintegy százezer embert érint a Végtelen lehetőség elnevezésű kísérleti program, amely a leghátrányosabb helyzetű régiók felzárkózását segíti elő a legjelentősebb civil és egyházi szervezetek, szeretetszolgálatok bevonásával - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Cigándon.

Tovább a teljes cikkre

Esélyegyenlőségi program indult Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Publikálva: 2018. március 6.

Elkezdődött a hátrányos helyzetben élő családok felzárkóztatására, illetve a megyei szociális rendszer fejlesztésére indított 1,2 milliárd forint értékű országos program Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét érintő projektrésze, amelynek nyitórendezvényét kedden tartották Nyíregyházán.

Tovább a teljes cikkre

Nemzetstratégiai cél a bizalom helyreállítása romák és nem romák között

Publikálva: 2018. február 28.

Nemzetstratégiai cél a bizalom helyreállítása romák és nem romák között, ebben a kultúrának, művészetnek megkerülhetetlen szerepe van - hangoztatta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Koroncón.

Tovább a teljes cikkre

Idén is megemlékeztek az áldozatokról

Publikálva: 2018. február 23.Czibere Károly az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, valamint Langerné Victor Katalin, társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár a minisztérium dolgozóival közösen emlékeztek meg a 2009. február 23-án meggyilkolt Csorba Róbert és fia, Csorba Robika sírjánál a rasszista indítékból elkövetett sorozatgyilkosság áldozatairól.

Tovább a teljes cikkre

Bevált és eredményes szolgáltatás a tanodahálózat

Publikálva: 2018. február 27.

A tanodahálózat bevált és eredményes szolgáltatás, amely jelentősen hozzájárul az iskolai lemorzsolódás csökkentéséhez - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Magyarországi Tanodahálózat konferenciáján.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Társadalmi Felzárkózásért Felelős Helyettes Államtitkárság

English

Navigáció